Springbreak, ngn som vet när det är?

Shitshitshiiiiit! Ngn kalmarbo som vet när Springbreak är i sommar? För förra året va det den sista maj, det knepiga i år är att jag konfirmerar mig då... Sorry Gud men om Springbreak är då så dissar jag dig hårt!
puss&hej Erica

sjukling, inte så farligt som det låter.

Hejsan, kom hem för en timme sen ungefär mådde inte bra, ska ta och gå och lägga mig en stund. Uppdaterar sen :) btw Agnes är tbx i skolan!<33
Puss&kram Erica

Söndag!

Idag är det söndag som typ alla vet & jag har igentligen ingenting att skriva eftersom jag bara har suttit hemma och kollat på Spice girls hela dan. Sov hos Ellen inatt, igen. Sen blev det kyrkan idag på morgonen, jättesegt. Imorgon är det skola och jag ska på lite hemligt uppdrag åt Ellen, spännande. Jag lovar går allt bra ska ni snart få veta vad vi sysslar med ;)
Nu ska jag gå och kolla på en kass film & sen sova-.-
äsch vi hörs imon :) puss&hej Erica


Godmorgon!

Hejsan nu är vi vakna & pigga :) Sov inte så mycket, men vi pratade ut om våra världsproblem & det var skönt, man kan behöva göra det ibland... Snart blir det stan & ikv äsch jag vet inte, vi tar det som det kmr. Imon blir det en fika med Olivia :) jag hör av mig ;) puss&hej Erica

Bästa vänner<3

                            

Nu säger jag godnatt till alla läsare:) Sov så gött så ses vi imon. Imorgon blir det simning & kanske kolla på killarnas match :) Ses när vi ses Puss&hej Erica

People changes...

                
                                                 Agnes bli frisk, vi saknar dig!


Tjabba, Idag var det en helt vanlig dag. Issa är fortfarande sjuk, Felicia har blåa händer & jag längtar till sommaren. Dessutom har jag bestämt mig att jag ska söka till Idol nästa år, vad tycker ni om det? låter det som en bra ide'? äh skit samma jag gör det ändå ;)
Alla läxor klara för imon, finaly! Det blir helg hos pappa den här veckan med.
Jag har inte så mkt mer att säga förutom att jag snart ska gå och sova, skolan är jobbig numera!
Men hörreni, vi hörs och syns Puss&hej Erica

Erica Fredriksson även känd som PluggarN

Hallojs! Usch idag är inte min dag, tråkigaste dan i veckan, massa läxor & blött överallt.... Och sen var jag bara trött på vissa människor idag. Men det ljusnade framåt eftermiddagen när vi skulle disikera (har fortfarande inte lärt mig hur det stavas!) på no:n. Rebecca och jag skärde & höll på förfullt, tog även en massa bilder men jag vill inte äckla känsliga läsare med detta.
Nu blir det plugg och sen ännu mer plugg...
Imorgon bilr det stan med Ellen ska köpa en kjol på Gina :)
See ya puss&kram Erica


Sömnigt värre...

Shit asså va är det för fel på mig? Jag kom hem idag typ runt fyra och gjorde mina läxor, och typ somnar? Sen när jag vaknar är klockan sju, shit  Reine ni kör på för hårt i skolan! Där va den dagen bortkastad. Så jag har därför inte så mkt att skriva.
Men iaf, dagen  va rätt okej i skolan. Ny tjej i klassen, hon sa inte så mkt men wtf det va första dagen ju!
Fick även många komplimanger för min väska, Ellen har köpt en likadan -.-
Imorgon ska jag träna & sen ska vi disikera (ngn som vet hur det stavas?) lungor& hjärtan, häftigt!
Usch vad jag hatar det här vädret, man blir så ledsen när det bara typ regnar. lite segt...
Men jag har massa läxor den här veckan ( fick omprov i spanska!) så det kan bli lite segt med uppdateringen, men jag ska göra mitt bästa!
Nu ska jag kolla lite på Idrottsgalan & sen blir det att göra idrottsläxan.
Ha en bra kväll så hörs vi, puss&hej Erica

                      
                                                               Ge mig sommar, snälla?

Åhh jag hatar söndagar!

Tjaba, tjena & hallå idag är det söndag och jag har inte skrivit något sen i fredags. Men här kommer en rejäl uppdatering:

Fredag:

    

Bara en massa mys med Emelie, härligt! Glass & Let's Dance hör på något sätt ihop?


Lördag:



Hm denna lördagen var inte så speciell, stan med Emelie. Köpte bara en väska (bilden längst ner) men hallå vi får inte pengarna förrän på tisdag? Så det blev att prova en massa! Vid tre så tränade vi, (träningsvärk idag) och sen blev det mys med Emelie&Ellen. Sex and the city the movie, choklad & körslaget. Ny favvolåt: Heaven's on fire! Fyfan va den är bra.

Söndag:
Jag har inga bilder från denna dagen men jag har varit på konfamöte och ska kanske följa med på skidresan i mars, spännade. Jag har gått igenom en dusch på ca en timme och skrubbat mig ordentligt, mkt skönt. Jag har även försökt att fixa lite design. Jag gjorde en header och den blev jättebra men sen när jag skulle sätta in den så gjorde jag något fel så den inte syntes, jag får fråga My om hjälp :p denkommer inom en snar framtid att se ut såhär:



Imorgon får vi en ny tjej i klassen, Lisa Gustavsson från nybro, får se om jag kan fixa en bild;) Och efter skolan blir det nog att träna med Emelie.

Men sov sött så hörs vi imon, puss&hej Erica

Let's dance & glass!

Tjabba! Sitter och kollar på Let's dance med Emelie nu spännande, not! Vi har ätit glass & gjort absolut ingenting.  Imorgon blir det stan & träna med den skitungen, vi får se hur det går... Men bilder kmr lita på det! Nu ska vi sova :)
Och juste Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Victor Dahlbergs födelsedag! Grattis på 15 års dagen!
Puss&hej Erica

Supertack för designen!

Tack så grymt mkt My&Bella för ni har hjälpt mig med designen på denna blogg, you made my day<3
Nu ska jag kolla på Sex and the city, alltid lika kul och sen måste jag plugga. Men jag ska inte tråka ut er med  den historien. Imon är det fredag och det är vi alla lyckliga över, jag vill ha sovmorgon nuuuu! I helgen ska jag till Pappa vilket betyder att jag kommer spendera den mesta tiden med Emelie&Ellen. Men shit jag har redan missat typ 7 minuter på sexandthecity! Jag uppdaterar senare ;) puss&kram Erica

        
                                                  Jag älskar er ♥

Va tiden kan gå sakta när man har tråkigt.

Hejsan :) jag borde få ett stependium eller något för jag är grym på att göra läxor, somsagt så var jag hemma  från skolan idag för att jag fick ett astmaanfall inatt och jag har gjort en ny blogg och fixat lite design. 
Igår damp det ner ett presentkort på 500:- från Bianco som jag hade vunnit i Chics  adventskalender. Det är ju inte fel? så nu är det bara att shoppa skor!
 Det var nog allt från mig just nu, jag återkommer Puss&kram Erica

    


tjabba!

Hemma idag så jag håller på med designen puss&kram Erica

RSS 2.0