Sketen måndag

Tja, idag är det måndag & jag är lite som garfield, jag är inte särskilt förtjust i måndagar. Men imon har vi sovmorgon vilket är bra (y)
I've got something to tell, som dom flesta av er vet är jag med i kyrkan, vilket betyder att jag går i kyrkan nästan varje söndag (frivilligt, ja!) och hittar på massa roliga saker med en massa roliga människor :)  Igår fick vi reda på att vi ska åka antingen till Rom, Taize eller London, vilket jag tycker ska bli sjukt kul :) Jag åker helst till Rom för jag vill kolla in vatikanstasten, grymt häftigt, Da vinci koden på hög nivå!
Nu ska jag kika på tv,
pussgurka Erica

bläää!

Skolan har börjat och det är lika sorgligt som det låter, det finns lix inte mer att säga skolan är skolan.
 Jag ska inte tråka ut er med den historien...
Det blev ingen träning idag för Felicia & mig, ingen orkade. Jag vet vi är segast i norge, men det kan vi leva med eller vad säger du felicia? :D
Massa nya jättesmå sjuor fick vi också idag, jättesöta!
Och Rikard liksom många andra började första dagen på gymnasiet (om ni inte redan har fattat det så är jag bara en sketen liten 9a), någon härinne i zyberspace som kan tänka sig Rikard som lastbils-chaffis, får jag se lite händer?
Den som lever få se! haha!
ses imorgon, pussE

fotboll :DKalmar FF:s största fotbollsfans! (Eller kanske inte största...)Sötast på läktarn :)Kalmar FF - Gefle slutade 1-1, jävla skit!Glad Erica som väntar på Lukas :)


Pussgurka, E

Rix fm :D

Tja :) idag kommer Rix fm till lilla skitkalmar & Erik hassle kommer så Ellen och jag ska självklart stå längst fram! Kanske att simeon och lukas hänger på sen :)
Bilder kommer imon :)  pusssE

RSS 2.0